Spring naar content

Bouwtoezicht

Projectbegeleiding

Bij bouwtoezicht draait om waarnemen, beoordelen, wegen, adviseren en vastleggen. Elk ontwerp is zijn eigen prototype. Het ontwerp krijgt tijdens de bouw zijn vorm. De vele, ook kleinere beslissingen en goedkeuringen, dragen bij aan de eindkwaliteit. Dit brengen wij in beeld en geven advies welke beslissing genomen kan worden.

Onze toezichthouder is semi dagelijks op het werk aanwezig. Daarbij houdt hij de volledige gegevens stroom binnen het project in zijn vizier en filtert voor de opdrachtgever de belangrijke items eruit. Deze worden gestructureerd met een vaste kwaliteitsmethodiek vastgelegd.

Voor de aannemer zijn wij een goede gesprekspartner. Meedenken doen we het liefst vanaf het begin. Humor en positiviteit brengen ons meer dan afkeuren en corrigeren. Als de positieve insteek onvoldoende effect heeft, kunnen we ook ingrijpen met duidelijke aanwijzingen. We zijn hier op voorbereid door een goed projectdossier. Dat maakt dat onze toezichthouder in elke communicatie een gerespecteerde gesprekspartner is.

Expertises van NL Bouwmeesters

NL Bouwmeesters

Marc van Broekhuijsen
M  06 22 31 32 94
marc@nlbouwmeesters.nl


Jan Kerkhoff
M  06 54 77 75 60
jan@nlbouwmeesters.nl